Dette link fører frem til en side, hvorfra nyhedsbrevet også kan læses: http://www.nysted.dk/NOF.htm

Nyhedsbrevet....
om Nysted og omegn 11. oktober 2018
Udgivet af Nysted og omegns Fællesråd redaktionen@nysted.dk
Se oplysninger om foreningen her: www.Nysted.dk

NB. Nyhedsbrevet er skrevet med skrifttypen Trebuchet, og vil muligvis fremtræde forkert, hvis den skrifttype ikke findes på din computer.

Nyt design af Nysted.dk
Der er gået en rum tid siden der sidst kom et nyhedsbrev, men nu er det tid til at gå videre med omlægningen af Nysted.dk fra en platform med rødder i 1990'erne til en mere nutidig løsning.

Redaktionen gør derfor opmærksom på at den store omlægning vil finde sted i næste uge, og at man derfor vil opleve at Nysted.dk vil være utilgængelig på visse tidspunkter, og at der vil være mangler f.eks. i forholdt til henvisninger.
 

Den nye version
Hele det gamle indhold vil blive fjernet, og den nye version vil (forhåbentlig) fremover blive tilgængelig på adressen www.Nysted.dk.

Denne version er ikke færdig, og noget af det sædvanlige indhold vil mangle. Efterhånden vil det bedste fra den gamle blive flyttet ind op den nye!
 

Den gamle version
Det er dog planen at næsten alt det gamle indhold derefter i en rum tid vil blive tilgængelig på adressen www.Nysted2.Nysted.dk

Denne del af netstedet vil derefter ikke blive vedligeholdt, og vil langsomt skrumpe og måske antage karakter af et arkiv.
 

Kalenderen

Det er en god ide at læse i kalenderen en gang imellem. Her er, hvad der i øjeblikket er noteret for det næste stykke tid:

 

Her kan man til- og framelde sig nyhedsbrevet